16-12-09

FINITO

Gisteravond in de velodroom tijdens de kerstballen uitreiking kreeg ik al bij het binnen komen van Rik de volle laag voor mijn afwezigheid van zaterdag jongstleden.
Hij was niet op de hoogte (die waar is en waarvoor ik me dan ook verontschuldigde) , volgens hem was ook de delege niet op de hoogte en de ouders ook niet.
Eerst en vooral dacht ik dat ik Rik wel verwittigd had, ten tweede was Danny al weken op de hoogte en hoe zou hij anders aan de truien geraakt zijn, daar die altijd in mijn bezit zijn, en ten derde waren er enkele ouders wel op de hoogte dat ik er niet kon zijn.Het is toch niet de bedoeling dat ik alle ouders moet opbellen om te zeggen dat ik er die bepaalde dag niet kan zijn, ten vierde reageerde ik niet op enkele smstjes .
Toen ik die smstjes kreeg zat ik al in duitsland en had ik niet de behoefte om vragen , zoals waarom we niet aan de velodroom verzamelden , te beantwoorden.
Toen ik om mijn vergoeding ging kreeg ik nogmaals de hele story op mijn nek van onze geliefde voorzitter.
Het kon niet dat ik de eerste wedstrijd miste omdat ik nog aan het genieten was van mijn welverdiende vakantie.Volgens beide heren MOET ik vakantie nemen voor Augustus. Dan mag ik volgens dezelfde heren niet op weekend gaan als er voetbal is. Gemakkelijk gezegd als er één van de twee weekendwerk doet.
Maar nu komt het,  ik kreeg niet, het vooraf rechtmatig bedrag uitgekeerd, maar een deel ervan omdat ik die 2 wedstrijden gemist heb. En dan zegt onze voorzitter er dan nog grijnzend bij, als je vanaf nu goed je best doet , krijg je het misschien toch nog op het einde van het seizoen . Hij dacht waarschijnlijk dat er een kind voor hem stond.
Hij verweet me dan ook nog geen club liefde te hebben. Ik heb hem gezegd dat hij zou moeten beschaamd zijn om dat te zeggen want hij was het waarschijnlijk al vergeten waar ik allemaal al GRATIS en vrijwillig heb aan meegeholpen al die jaren.( kerstfeestjes, fc brugge ,bingoavonden enz..), door mijn toedoen hebben al de gewestelijke ploegen die uitgaanskledij gekregen want die was alleen maar voor de nationale bestemd.
Jaren heb ik de kleinste vergoeding gehad omdat ik niet beter wist en nu lappen ze me dit, nee, ik heb ook nog een beetje trots en ze kunnen de pot op. Dat het met de nationale ploegen niet goed loopt is niet mijn fout, maar dat ze maar eens diep in hun eigen boezem kijken.
Toen de vorige JC er was werd er wel serieus getraint omdat hij er konstant kontrole op deed, nu doet iedereen waar hij zin in heeft en trekt het van sommigen op geen bal.
Nu voor mij hoeft het op die manier niet meer, want ik ben nog nooit in mijn leven zo vernederd en beledigd geweest.
Ik dacht een goede vriend te hebben aan onze voorzitter maar jammer genoeg is zijn ware aard boven gekomen.
Jullie zijn een toffe bende die het vooral moet hebben van jullie vriendschap, kzal het missen.
 
 
 

18:56 Gepost door paul in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Denk er nog eens over na. Paul,
Mensen met gratis clubliefde die zijn nog moeilijk te vinden. Die liefde voor je club en je team druipt echter af van je tekst. Ik denk dat je een vergissing begaat als je het nu opgeeft. Die jongens daar is het om te doen en niet de leiding van een club, zeker niet als er nationaal wordt gespeeld en wees maar eerlijk dat het is wat telt. Ze mogen zich gelukkig prijzen dat er nog zotten (niet letterlijk nemen aub) zijn zoals gij of het zou heel wat minder zijn in 99% van de clubs. Ik trok er na een meningsverschil vorig jaar met pijn in het hart zelf de stekker uit als trainer na het seizoen. Ik volg nog steeds al de wedstrijden van MIJN ploeg en moet met pijn in het hart toekijken dat het van geen kanten meer loopt, inderdaad de meeste trainers doen maar wat raak. Denk er nog maar eens over na, je kan best verder doen en als je ze tegenkomt zeg je vriendelijk goedendag maar daar houd de relatie op.
Sportieve groeten,
Rob
http://preminiemenb-excelsior.skynetblogs.be/
Hier leefde ik vier jaar voor.

Gepost door: Rob | 16-12-09

ewel santé ja dade men hondje;das ne hele boterham !...en toen was het hier muisstil !! Spijtig héél spijtig;en dat terwijl je als trainer daar toch elke keer staat; in weer en wind. Elk mens heeft in zijn leven bepaalde verplichtingen tssn werk-hobby-thuis of wat dan ook; het leven is nu eenmaal keuze maken en een evenwicht zoeken om alles te kunnen blijven combineren en in goeie banen te leiden; niemand is perfect...je kan er alleen nr streven... .Naast alle verplichtingen....is er ook nog een leven !! anne

Gepost door: anne | 16-12-09

De commentaren zijn gesloten.