22-03-09

Keiem - KM 3-4

De verplaatsing naar Keiem werd aangevat zonder enkele vaste waarden die om allerlei redenen niet konden of mochten meedoen.
Het veld lag er redelijk goed en droog bij, zodat er dan ook gevraagd werd om op balbezit te spelen en de bal het werk te laten doen.
Van bij het eerste fluitsignaal trokken we dan ook in de aanval en we lieten de bal goed rondgaan.
Onze pocket aanvallers hadden geen moeite met de boomlange verdedigers en op een mooie doorsteekpas van Gregory kon Lars de stand openen.0-1.
Daarna kregen we nog tal van kansen maar telkens was het weer net niet.
Op de 20ste minuut zagen we een persoonlijke aktie van Kapitein Diego die enkele verdedigers in de wind zette en de bal laag binnen knalde.0-2.
Enkele minuten later zagen we dan de mooiste combinatie met samenspel van Gregory,Diego en Jonas naar Lars die knap met zijn linkse voet inschoot.0-3.
Tegen de rust kon de ingevallen Nico nog aandikken tot 0-4.
We gingen dan ook de rust in met een niet eens overdreven score.
Wie dacht dat we op ons elan zouden doorgaan kwam bedrogen uit, want na de rust zagen we geen enkele combinatie meer. De verdedigers sloten bij balbezit niet meer aan en bij een tegenaanval kwamen de middenvelders niet meer terug met als gevolg dat de thuisploeg in de match kwam en enkele malen hadden we het geluk aan onze zijde.Na 10 minuten konden ze scoren nadat de verdediging stond te slapen en aan onze kant kregen we de bal er niet meer in.
In de laaste 10 minuten kregen we er nog 2 rond onze oren en was het hoog tijd dat de ref affloot.
Als besluit, een zeer goede eerste helft en daarna vergaten we te voetballen en dachten we dat het wel vanzelf zou gaan. Zaterdag de topper tegen leider Koekelare hopelijk spelen we dan zoals de eerste helft.

10:40 Gepost door paul in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.