14-03-09

KM TORHOUT - ZWEVEZELE 2-2

De bezoekers met een talrijke supporters schare begon zoals we gedacht hadden alle ballen naar hun grootste spits te sturen en ze rekenden dan ook op zijn duelkracht en snelheid.
Onze verdediger had dan ook veel moeite om die kerel op te vangen en Tiemen moest dan ook enkele malen bijspringen.
Wij van onze kant konden nooit echt onze spitsen bereiken en we verloren daarbij de greep op het middenveld. Zwevezele zat veel rapper op de bal en won bijna elk duel. Vooraf werd er gezegd door de jongens dat Zwevezele de beste ploeg was die we al bekamt hadden en daardoor hadden we de eerste helft onnodig teveel respect voor deze tegenstander.
Op een schermutseling voor ons doel  waarbij we de bal niet konden wegwerken kon Zwevezele verdiend de score openen. 0-1.
We probeerden nog tegen te prikken maar Louis Philippe kon alleen voor de doelman de bal niet onder kontrole krijgen en Arne had geen geluk met zijn vrije trap.
Tijdens de rust werd er gevraagd om in de duels harder te zijn en om als één ploeg op het veld te komen, de bal rond te spelen zodat de tegenstander achter de bal aan moest hollen.
We zagen dan ook een heel ander KM de tweede helft aanvatten en de bezoekers kwamen bijna niet meer over de midden . Duels werden nu wel gewonnen en de beste man op het veld Louis Phillippe scoorde dan ook tweemaal nadat hij konstand druk zette op de verdedigers en de doelman die bij de doelpunten niet vrijuit gaat. 2-1.
Voor sommige bezoekende "supporters" zijn dit kado's maar als Louis Philippe niet steeds maar jaagt dan vallen die doelpunten ook niet.
Enkele minuten later konden de bezoekers op tegenaanval de 2-2 op het bord plaatsen.
Maar nog was het niet gedaan , de doelman redde nog knap toen Louis Philippe de bal deed afwijken
en toen de doelman de bal loste kon Louis Philippe de bal in doel verlengen maar de ref had het anders gezien en we kregen de fout tegen. Discussie alom, wij zagen geen fout op de doelman en de bezoekers natuurlijk wel maar dit veranderde niets aan de logische uitslag 2-2.

20:32 Gepost door paul in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.