07-03-09

Diksmuide - KM 2-4

Voor de trip naar Diksmuide hadden we afgesproken om stipt om 14u00 te vertrekken.
Iedereen was er , maar van onze delege was er geen spoor te bekennen. Dan maar voor de zoveelste keer zonder afgevaardigde naar een wedstrijd, tis precies of dat ze een pakt gesloten hebben om de trainer te pesten.
In Diksmuide toegekomen moesten we eerst nog zoeken waar onze kleedkamer was want onder de tribune was er geen levende ziel van de thuisploeg te zien. Daar ik alleen was ging ik maar op zoek waar de wedstrijdformulieren waren en moest ik de jongens alleen laten. Na veel heen en weer geloop vond ik toch een afgevaardigde  van Diksmuide en kon ik beginnen invullen.Hun leuze in Diksmuide luid waarschijnlijk "ben je niet van hier, zoek het dan zelf maar uit". Van een hartelijke ontvangst gesproken.
De wedstrijd zelf begon gelijkopgaand en na een tiental minuten kregen we een eerste verwittiging
toen bij een doelpoging de paal redding bracht en een thuisspeler de rebound tegen Tiemen aanschoot.
Aan de andere kant kon Jonas bij een doorbraak niet voorbij de doelman geraken en trapte Louis Phillippe van dichtbij de plastieken  bal  over.
Nu waren we toch de dominerende ploeg en de kansen kwamen er. Een prachtige voorzet van op rechts door Louis Philippe werd mooi door Jonas in één tijd binnen getrapt.0-1.
Enkele minuten later kon Louis Philippe de stand op 0-2 brengen.
Tijdens de rust bij 1 fles water (crisis??) werd gevraagd om sneller de bal door te spelen en proberen de nul te houden.
Na de rust zagen we terug een KM die het betere voetbal bracht en op een gemeten pas van Arne kon Jonas met een prachtige volley 0-3 op het bord knallen.
Achteraan was er eventjes koncentratieverlies wat de thuisploeg toeliet om tot 1-3 terug te komen en even later kon een speler in de zestien zomaar vrijstaande de bal inkoppen.2-3.
Het doem scenario van de heenmatch (3-3) kwam eventjes terug spoken maar vijf minuten voor affluiten kregen we een licht toegekende strafschop die jammerlijk door Louis Phillippe gemist werd. De thuisdelege riep nog heel sportief naar de arbiter "laat hem liggen" toen Diego gekwetst op de grond lag.
De thuisploeg deed ons nog bibberen toen ze een mooie kans lieten liggen en in de laatste minuten trapte Gregory een hoekschop en de afgeweerde bal werd door Diego knap binnen getrapt.2-4. 
Na de wedstrijd was het opnieuw een zoektocht naar de wedstrijdformulieren.
Een oververdiende overwinning tegen een ploeg die niet voetbalt maar zuiver op kracht speelt en als klub op geen enkel gebied  respect heeft voor de tegenstander.

23:20 Gepost door paul in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.